USKOTTAVAAKO?

Aijjai!
Luin piiitkästä, pitkästä aikaa sellaisen erotiikkaa tihkuvan pokkarin. Sellaisen, jossa on monen naisen kirjoittamia tarinoita.

Tarinoissa oli niin monta epäuskottavaa kohtausta, että aivoni melkein naksahtivat. Menee taas piiitkä, pitkä aika, ennen kuin tartun tällaiseen kirjaan. Jos tartun koskaan.

Esimerkiksi eräässä kohtauksessa pelästynyt nainen saa seuraavassa hetkessä melkein orgasmin miehen kosketuksesta.

Taustaa:
Elli-niminen nainen tapaa Mika-nimisen miehen ensimmäistä kertaa elämässään. Metsässä. Ja Ellillä on 3-vuotias lapsensa mukanaan rattaissa.
Metsässä lenkillä ollut Mika on juuri auttanut kaatuneen Ellin ylös. Rattaat kaiketi pysyivät pystyssä, koska niistä ei mainittu mitään, eikä lapsen reaktiosta.

Lasta ei kohtauksen jälkeen enää mainita tarinassa (!?!).

Kohtaus meni näin:

Autettuaan säikähtäneen Ellin pystyyn Mika kysyy, voiko antaa Elille puhelinnumeronsa. Hän sujauttaa sen lapsen rattaisiin ennen kuin Elli ehtii kieltää. Samalla Mika koskettaa kevyesti Ellin kättä. Kosketus saa Ellin vapisemaan halusta. Hän haluaa Mikan sulkevan hänet syliinsä. Hän haluaa Mikan vahvojen käsivarsien kietoutuvan ympärilleen, mutta pakottaa itsensä tukahduttamaan tunteen.
”Oli mukava tavata, Elli”, Mika mumisee, astuu taaksepäin, väläyttää valloittavan hymyn ja lähtee.

Mättääkö tässä joku? Minusta mättää.

En ihan ymärrä tämän ”Ellin” reaktiota. Jos itse olisin metsässä lapseni kanssa ja kompastuisin, tottakai pelästyisin. Miten lapseni kävi? Menikö koipeni poikki? Nyrjähtikö nilkkani? Pääsemmekö kotiin täältä?

Sitten pelästyisin tuntematonta miestä, joka tupsahtaa tyhjästä.
En todellakaan alkaisi ”Mikan” kosketuksesta vapista halusta. Lähinnä vapisisin helpotuksesta, ettei lapselleni ja minulle käynyt pahemmin. Sitten – ilman halausta – kiittäisin kohteliaasti ja poistuisin paikalta.

Miksi ”Mika” ei kysy ”Elliltä” onko kaikki hyvin, vaan tyrkyttää heti puhelinnumeroaan? Jäin myös pohtimaan mistä nämä fiktiiviset henkilöt tietävät toistensa nimet? Hehän tapasivat tässä kohtauksessa ensimmäistä kertaa.

Ehkä genre vaatii tällaista suoraa toimintaa.
Ehkä tuo kohtaus uppoaa joihinkin lukijoihin.
Ehkä en kuulu kohderyhmään :).

Oliko kohtaus sinun mielestäsi uskottava? Jos olisit tarinan ”Elli”, miten reagoisit?

Mainokset
%d bloggers like this: